Rosen Flammentanz blomstrer

Nu blomstrer min ynglings Rose Flammentanz, som er i den første rosenbue.

Jeg kan se at vi er lid længere fremme med blomstringen i år end sidste år, hvor det ikke var blomster endnu.

Tags: ,

7 svar til “Rosen Flammentanz blomstrer”

 1. idehaven siger:

  Ja den er flot og villig med sine mange blomster. Min står lige ed siden af mit plantebord. Nærmest står dog een der dufter, så jeg har fornøjelsen af både syn og duft.

  Hilsen Helga

 2. Fru Friis siger:

  Den ser da også skøn ud, kan godt forstå at det er en yngling :)

  Idehavens kommentar gav mig lige en idé! Jeg skal da også have en rose ved mit arbejdsbord, den kan måske bløde lidt op og skjule når jeg roder…!! Og Flammentanz kunne være et emne. Tak for tippene og fortsat dejlig dag. :)

 3. Flora siger:

  Ej, hvor er det flot med den sti og alle de rosenbuer – SMUKT!

 4. Zep siger:

  Jeg kan rigtig godt lide, at du har “ledsaget” de røde roser med en rød havelåge! Roserne i sig selv er umådeligt smukke – ikke mindst på de mange buer over den smukke sti. Men dét, at lågen er rød, gør lige det hele en tand mere raffineret og romantisk.

 5. MArianne siger:

  Det er et vidunderligt syn – meget smukke buer. MÅTTE bare se dem, da jeg hørte navnet på rosen. Den lever op til det!

  Smil en onsdag fra
  Marianne, Den Helbredende Have

Skriv en kommentar