Klokkeranker med knopper

Jubiii flere af mine hvide Klokkeranker har fået blomsterknopper.

De mørke har mest travlt med at vokse og dem har jeg ikke set nogle knopper på endnu.

Tags:

12 svar til “Klokkeranker med knopper”

 1. Spændende, tillykke med det. Jeg har ingen knopper i mine endnu.

 2. Jette Friis siger:

  Glad for at vide at det ER knopper! Jeg har dem nemlig også, men de kommer noget spredt, og der er ikke flere fordi de står i drivhus. Spændende når der kommer blomst, nu kan det da kun lykkedes. :)

 3. Anne Mette K siger:

  Godt gået, Jesper. Samtidigt spytter jeg lige en lidt salt på den kat – ikke din – der går der bag min venstre/højre? skulder (så vi sikrer at knopperne vitterlig springer ud). Nix, jeg har haft en alkolfri pinse, jeg er vist bare glad og træt – og taler for at glemme at mine klokkerranker aldrig, altså aldrig nogensinde, rankede ryggen, suk. Jeg glæder mig så meget til at se dine i fuldt flot i dit kæmpe-kar og på de fineste stativer.

  PS: Har du i øvrigt overvejet at holde lidt åben kolonihave, når nu der kommer en pæn flok bloggere og besøger en vis have i Risskov om et par uger? Så vidt jeg kan gennemskue så findes din jo tæt på den anden (indrømmet, mig og afstande, hmm) Jeg kan jo så også kun tale for mig selv og gemalen min, men vi ville elske at få lov til at bruge ½-1 time på at se, hvad du har lavet. Og altså, helt nede på jorden (øh ja, hvor ellers, men du ved)og bare et kig på, hvor lækkert det ser ud til at du har fået dig indrettet derude – og så måske se disse herligheder i virkeligheden. Men det er jo HELT op til dig, bare et forslaw. Gerne inkluderende ønskede vækster, vi har dem jo alle.

  • Anne Mette K siger:

   Ej, min trompetfanfare kom ikke med, nok fordi jeg satte den i “”, ej øøøøøøvvvv, det lød så godt.

  • Jesper siger:

   Hej Anne Mette

   Synd at dine Klokkeranker ikke blev til noget?
   Jeg skal nok tage nogle fine billeder af (forhåbentlig) Klokkeranker i blomst.

   Tak for dit forslag om at holde et åben have arrangement….Det er ikke for at være for beskeden, men jeg syntes ikke jeg har så meget at vise.
   Haven virker nok en del mere spændende på bloggen en den er i virkeligheden.
   Jeg har haft et par stykker fra nettet forbi haven for at se drivhuset og har ikke noget imod at man kommer og besøger mig (og Trunte katten)
   Så du/i er velkommen til at kigge forbi Åbyhøj, men jeg tror desværre at haven kommer til at skuffe dig?

 4. Nette siger:

  Hej Jesper

  Jeg har samme erfaring som du. De lilla suser mod himlen og har meget få knopper (men jeg har dog fundet et par stykker i buskadset), mens de hvide har et mere astadigt tempo men til gengæld flere og større knopper. Jeg tog faktisk billeder i går og vil se om jeg kan få dem lagt på snart. Måske i morgen. Kan berette at “stiklingerne” stadigt lever i bedste velgående, men de kommer ikke rigtigt derop ad.

 5. Bente siger:

  Tillykke med knopperne!! Ja så må jeg ud med lup og se, om der dog ikke skulle være bare een lille knop på mine.
  Det er nogle fine billeder, og nu glæder jeg mig til dine næste, hvor der er blomst på!! Det en ren gyser …. altså at skulle vente på det!!
  Tror jeg gør som dig med de blå klokkeranker – lader dem gro til de ikke vil mere.

 6. Zep siger:

  Du er dagens mand i skysovs! Det kan nok være, at jeg spærrede øjnene op, da jeg så overskriften – og siden dine flotte billeder! Og så klarede jeg ikke at sidde stille her længere; Jeg strøg ud til mine hvide Klokkeranker og så fløj jeg tilbage (det er jo snart Sankt Hans ;)) og hentede cameraet, for jeg melder mig i klubben.

  Tillykke til os :D

 7. Anni Schmidt siger:

  Er der nogen som har frøstande på deres klokkerranker, har vel omkring 30 stk. både fra de hvide og lilla. Og hvad gør man så!!! har sprættet en op – og lagt fro til tørre, de har ikke helt samme størrelse som dem jeg købte tilbage i februar måned!!

Skriv en kommentar