Vase til Roser

Jeg har i den lokale Netto fundet denne smarte vase.
I vasens låg er der en masse huller hvor man putter blomsterstænglen ned i, på den måde vælter blomsterne ikke rundt.

Tags: , ,

5 svar til “Vase til Roser”

 1. Susanne siger:

  Det var dog en smart vase – synes tit, at der skal mange stilke i en vase, for at de ikke vælter umotiverede rundt, men det problem løser denne vase da. Tak for tippet, nu skal jeg på jagt i vores lokale Netto :-)

 2. Hanne siger:

  Hold op hvor er den smart! Jeg skal da vist også en tur i Netto :-D
  Og sikken en skøn buket du har sat i den.

 3. TANTE GRØN siger:

  Kære Jesper,

  har lige siddet og nydt alle dine nyeste indlæg og synes det hele ser fantastisk ud i 9-haven lige nu. Dejligt at svælge i dine lækre fotos:o)
  Den ene himmerigsøjenfuld efter den anden.

  Uha, uha mit klokkerankekompleks truer med at bryde ud i lys lue igen. Jeg har absolut ikke blot antydningen af knopper i mine ranker, men jeg trøster mig med, at det må være fordi de er blå. Det lykkédes mig desværre ikke, at nå at finde nogle hvide klokkerankefrø. De hvide står for tur næste år.

  Jeg er totalt betaget af dine rosenbuer. Jeg har så ufatteligt mange yndlingsblomster, men måtte jeg kun vælge en plante/vækst, at tage med på en øde ø, ville det helt sikkert blive rosen, jeg ville vælge. Men hvilken rose skulle jeg så vælge? Uha uha….:o) Jeg elsker dem jo alle. Jeg kunne meget nemt blive angrebet af uhelbredelig rosomani. Det er en hel speciel have”højtid” for mig, når de første roser springer ud. Jeg går lidt og pønser på et rosenespalier blomstret til i rosa roser med abrikose undertoner.

  Forøvrigt en rigtig praktisk rosenvase du har erhvervet dig. Måske man skulle frekventere Netto og erhverve sig en?:o)

  Jeg har ikke haft mulighed for at kommentere i rigtig lang tid, men jeg håber at jeg snart kan vende frygteligt tilbage. Jeg følger passivt med på sidelinjen:o)

  Hav en blomsterrig og skøn weekend. Nu kunne vi godt snart bruge lidt tørvejr, ihvertfald oppe i mit lille verdenshjørne.

  De kærligste hilsner og tanker oppe fra øen

 4. Vibe siger:

  Tak for tippet med den fine vase, de var stadig på hylden i Netto på sydfyn. Den skal nok blive god. Ha en god weekend.

Skriv en kommentar