En tur rundt i haven

Jeg synes det hele stod lidt stille i kolonihaven og der ikke rigtig var noget at tage billeder af. Men alligevel var der rigeligt at tage billeder af da jeg først havde fundet det kameraet frem….

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 svar til “En tur rundt i haven”

 1. Mutter siger:

  Ork ja. I en have kan man altid finde motiver. Fine billeder…. jeg bryder mig bare ikke om, at du har SÅ store tomater allerede. Må fluks ud og kigge nærmere efter ;)

 2. Hold da op, her sker da ting og sager..:-o)
  Hvor er din rosenbue bare flot og dejlig fyldt med knopper, den kommer til at blive et syn når den blomstrer.
  Min The President har knopper og det har Pæonerne også,men tror ikke de springer ud lige nu med den kulde og blæst vi har haft i det sidste.
  Utroligt hvad du har af gode sager i det drivhus..:-)
  Og som sædvanlig masser af dejlige billeder.

  Hej fra Lisbeth

 3. Jesper siger:

  Mutter, du kan trøste dig med at det kun er en enkelt tomat der er så stor, ellers er de andre kun på blomsterstadiet.

  Lisbeth, min Klematis står i en krukke, så måske er et derfor den er lidt længere fremme? Jeg tror at det er Bonderoser jeg har i haven og ikke Pæoner, med ved faktisk ikke helt hvad forskellen er.

 4. Helle Frølich siger:

  Ja, jeg er også noget misundelig over dine tomater og andet i drivhuset. Har lige fået af vide at mit drivhus er i restordre og jeg først vil få det omkring uge 32. Rigtig øv !.
  Kan så glæde mig over at jeg har haft succes med mine geranium som skyder vildt. Har plantet den fra frø og de mylder frem. Mine engelske roser som blev sat i efteråret er begyndt at blomstre og mine klematis er sprunget ud.
  Forsat god sommer – hvis man da kan kalde det her vejr for sommervejr ;*))))mvh Helle

 5. Stig siger:

  Super flotte billeder – og selvom du tror at billederne sikkert ikke er noget, giver de inspiration til os garvede havefans ;-)

  Jeg har også et spørgsmål til dig.. jeg har set masser af figen-planter og de er rigtig flotter, min kærste der kommer fra London har dem også i haven.. men mit spørgsmål er – kan de virkelig overleve her i Danmark ? Eller er det noget med at dække over, gemme i kælder osv osv. eller lader du dem bare stå ude ?

  Mvh Stig

 6. Jesper siger:

  Hej Stig

  Tak for de pæne ord om mine billeder!

  Figen kan fint overleve i Danmark hvis de står et lunt sted, som feks op af en mur eller i et drivhus. Hvis figntræet ikke stor frostfrit giver det kun figner en gang om året, ellers giver de to gange.
  Mit står ikke frostfrit, så det giver kun figner een gang.
  Den meget kolde vinter vi havde betød også at nogle figentræer frøs meget tilbage og enkelte døde helt.

  Det gælder om at finde en sort der kan tåle det danske klima, typisk hedder de en Bornholmsk figen… Min fign kommer fra Bornholm.

  PS: Beklager det sene svar

Skriv en kommentar