Guldsmede og Dahlia

På terrassen har jeg en zinkbalje fyldt med vand.
I denne har jeg lige for tiden blomsterhoveder fra mine frøsået Dahlia, det jeg syntes at stænglen ofte er for kort til en vase.
Mine Dahlia har selvskab af nogle Guldsmede.

Tags: ,

6 svar til “Guldsmede og Dahlia”

 1. Mettes Have siger:

  Sikke et fint arrangement :-)
  Mange hilsne Mette

 2. Pia siger:

  hvor er det fint! de gule dahlia er god kontrast til de irgrønne guldsmede. Hvor finder man dog sådan nogle fine guldsmede?

 3. Nette siger:

  Skøn balje du har gang i. Det med guldsmedene havde jeg helt glemt. Jeg så nogle meget fine eksemplarer, da jeg var på Tour-de-Blog, men de var fløjet ud af min bevidsthed igen. De vil se helt forrygende ud i mit vandhul. Skøn idé.

 4. Lis siger:

  hej jesper. fandt ved en tilfældighed over, at du har brugt randerstegl i dit drivhus. Jeg har netop bygget et drivhus med sammme belægning, men synes stenen “sveder” utrolig meget, dvs der kommer en hvid saltbelægning på dem. Har du samme erfaring og i så tilfælde, hvad gør du for at få belægningen væk? på forhånd tak.
  Lis

  • Jesper siger:

   Hej Lis
   Ja. det er helt korrekt at der er brugt Randerstegl.
   Nu når du skriver at stene sveder, er der noget i hukommelsen der ringer lidt…Men så hellere i mere end det :-) Jeg gjorde i hvert fald ikke noget for at stoppe det og nu er det helt fint.
   Jeg har forresten ikke brugt noget fugesand, da jeg ikke kunne få valgt en farve der passede mig :-)
   Stene bliver dog noget “beskidte” og ser hurigt mudret ud…faktisk syntes jeg at teglstenene er pænest når de er våde…

 5. Staudefeen siger:

  Guldsmedene kan købes hos http://www.havegalleriet.dk, som er eneforhandler på dem her i Danmark :-)

  Vh. Marlene

Skriv en kommentar