Dahlia buketter 1

De første buketter er plukket og endnu flere er på vej.

Tags:

6 svar til “Dahlia buketter 1”

 1. Vivik siger:

  Smukt, smukt, smukt :-))
  Har virkelig fortrudt jeg ikke fik indkøbt og plantet dahlia i foråret, selvom det er et stort arbejde, når de skal graves op til vinteropbevaring igen.

  • Jesper siger:

   Tak, tak, tak :-)
   Jeg havde jo stor succes med at så dem selv.
   Så hvorfor ikke så dem og så lade dem gå til når vinteren kommer?
   Jeg tror nu kun jeg lader et par ligger af de enkelte gule, som der var ret mange af.
   I år såede jeg “Dahlia variabilis Pompone Mixed”, men jeg syntes blomsterne er lidt små…så til næste år vil jeg prøve “Dahlia variabilis Showpiece Mixed Hybrids

   • Vivik siger:

    Det var da en mulighed, men jeg har bare så svært ved, at planter der kan overleve skal gå til.
    Det var også en kæmpe forglemmelse, der gjorde at alle mine dahliaer gik til for et par år sidden, de kom ikke fra garagen og ned i kartoffelkælderen før frosten havde taget dem, jeg havde simpelthen glemt dem, for de var jo gravet op :-(

 2. Ulla Mullis siger:

  De er vel nok skønne – dine buketter. Dahliaerne giver et fantastisk farvespil i haven lige nu – og længe endnu.

  Ulla

 3. idehaven siger:

  Hej Jesper.

  Dejlige billeder af en passion.
  Jeg sætter en del knolde, men sår også mange hvert år. Jeg tager selv frø af mine georginer og det er disse frø jeg sår. Derfor er resultatet altid totalt ukendt indtil blomstringen begynder. Den første af mine frøsåede er lige sprunget ud og jeg må sige den er anderledes. Jeg lægger et foto på min blog snart.

  God weekend
  Helga

  • Jesper siger:

   Endnu noget jeg ikke var klar over at man kunne…
   Krydser de mon både hvad farve angår og form?
   Jeg vil blive ved med at holdeøje med din fine blog.

Skriv en kommentar