Åbyhøj Kirke

En af haveforenings naboer er Åbyhøj Kirke, som også ejer den grund kolonihaverne ligger på.
På kirkegården er der et par staudebede og et stort bed med Dahlia og Solsikker. Og jeg må sige at de giver mig baghjul når det gælder Dahlia :-)

Tags: , , ,

10 svar til “Åbyhøj Kirke”

 1. Zep siger:

  Åååååååå hvor smukt!! Den, du mangler navnet på, er en Montbretia – vist nok også kaldet Crocosmia. En pragtfuld løgplante, som jeg også nyder i min egen have.

 2. Eva siger:

  Jeg har arbejdet ved kirken i Åbyhøj på et tidspunkt, og det var en daglig fornøjelse at gå på kirkegården. De er SÅ dygtige, de medarbejdere, der holder og planlægger den:) Den er flot på alle årstider.

  • Jesper siger:

   Hvor sjovt… Jeg går desværre ikke så ofte igennem kirkegården, selvom jeg har kolonihave lige ved siden af den. Ja faktisk er det kirken vi lejer grunden af.

 3. Lisbeth Klastrup siger:

  For ikke at snakke om solhattene, nej hvor er det flot.

 4. Vivik siger:

  Skønne billeder fra kirkegården. Flot indgangsparti. Det er vist ikke noget problem for dem at lave skønne buketter til kirken, når de har så meget at gøre med :-)

  Store blomsterbede med mange ens blomster/stauder giver en dejlig ro. De spraglede bede synes jeg personligt ikke egner sig så godt til en kirkegård, men smag og behag er heldigvis forskellig :-)

 5. Ina siger:

  Skønne farver, der er nu. Jeg er vild med solhattene :-)

 6. TANTE GRØN siger:

  Kære Jesper:o)

  Tusind tak for synet af denne kirkegårs-perle:o) Synes det er imponerende smukt. Hvor ville jeg ønske, der var mere af den slags i det offentlige og “statslige” rum. Smag og behag er jo heldigvis vidt forskellig og gudsketakoglov for mangfoldigheden, men for mit eget vedkommende, så jeg gerne, at stauder blev brugt allevegne…på kirkegårde, gravsteder, i rundkørsler, kommunale beplantninger etc etc. Er glad for at du ville dele dette syn med os, Jesper:o)

  De kærligste hilsner og tanker

Skriv en kommentar