Blå Klokkeranke med mange knopper

Både mine hvide og blå Klokkeranker har blomstret det sidste stykke tid – men hold da helt ferie hvor er der mange knopper. Langt over 100 på den blå Klokkeranke.
Der er i den store halve Whiskytønde 6 planter.
Jeg har bemærket at de fleste knopper er på det der hænger ned ad, da Klokkerankerne er for høje i forhold til plantestativet.

Hvis du ikke har bemærket det, kan du i menu punktet “Billed tags” øverst, vælge feks. Klokkeranker og så vil alle billederne af Klokkerankerne komme frem.
Husk du kan bladre med piltasterne og du lukker “billed vinduet” ved at klikke på det.

Tags: ,

7 svar til “Blå Klokkeranke med mange knopper”

 1. Gitte siger:

  Hej Jesper,

  De er da helt vild flotte!

  Jeg har selv haft hvid klokkeranke for nogle år siden og jeg mener at bladene var helt grønne. Det ser ud som om bladene er brungrønne, men det er måske kun de blå klokkers blade?

  Jeg skrev en mail til dig i onsdags, angående om du ville linke til min blog på ‘Danske haveblogs’, jeg håber at du har fået den.

  Mange hilsner

  Gitte

 2. Nette siger:

  Hej Jesper

  Dine ranker ser meget sunde og flotte ud. Det ser ud som om du har blandet de blå og hvide. Er det rigtigt?

  Mine de blå er også meget sunde med mange blomster og de er KÆMPEstore på trods af, at de står et lidt halvskygget sted. De hvide er meget anderledes. De ser temmelig visne ud, men har på mystisk vis masser af blomster og nogle underlige frugter, som jeg har tænkt mig at lægge på min blog en af disse dage. Faktisk er de hvide så grimme i løvet, at jeg overvejer at give dem den store saks. De har oven i købet stået et sted med mere sol. Go figure.

  • Jesper siger:

   Hej Nette
   Nej jeg har ikke blandet dem.
   Har en halv tønde af med hver.
   Sammen med de hvide klokkeranker er også Lathyrus, men det er lidt for meget i en tønde.
   Mine hvide ser fine ud i løvet…måske jeg skulle tage nogle billeder af dem…

 3. TANTE GRØN siger:

  Kære Jesper:o)

  Hold da helt op. Du er jo den fødte klokkeranke-avler. RESPEKT!! Det er vildt imponerende med alle disse knopper, man ser på det sidste billede. WOW, der er noget at glæde sig til. Elsker den måde, hvorpå klokkeblomsterne ændrer farve og form fra stadie til stadie. De er fuld af overraskelser hele tiden. Det er mit først år som klokkeranker-avler, men jeg er sikker på, at jeg skal prøve igen til næste år. Iår har jeg kun de blå så næste år må det være de hvides tur:o)Det er en fantastisk vækstkraft, der er i rankerne.

  Har på fornemmelsen at vi snart ses igen, Jesper:o)

  Nyd din dejlige sensommerhave og ikke mindst alle dine pragtfulde dahlia og klokker.

  Mange kærlige havehilsner

  • Jesper siger:

   Jeg følger også jeg er ret godt med i “Klokkeranke skolen”.
   Jeg er helt sikker med igen til næste år, men det bliver svært at overgå min egen succes :-)
   Ja, mon ikke vi snart ses?…har jo næstet præstationsangst (eller hvad man nu skal kalde det) efter at set den korte video fra din perle af en have.

   Du må også have det dejligt i haven….og så har jeg hørt at sommeren kommer lidt tilbage :-D

 4. Jytte Hansen siger:

  Mine klokkeranker er først nu 18sep. Sprunget ud noget sent ikke…hvorfor mon

Skriv en kommentar