Sommer i september

Jeg var ude at skyde et par billeder fra kolonihaven i det helt fantastiske vejr

HUSK: Du kan bladre i billederne med piltasterne, efter du har klikket på et af de små billeder.

Tags: , , , , , , , , ,

9 svar til “Sommer i september”

 1. Zep siger:

  Smuuuukt Jesper! Sikke en duft, der må være fra Trompeterne…

  God week-end

 2. TANTE GRØN siger:

  Giiiiiiiiisp Jesper:o) Jeg fik sgi da et helt skønhedschok da jeg gik ind på din blog. Hvor er din have dog helt vidunderlig smuk lige nu.

  Er spændt på, om der er hul igennem til dig. Jeg har store problemer med at lægge kommentarer på diverse blogs for øjeblikket. Noget med noget “cookie” halløj, hvad det så end er?!?!?!?!?:o)( Har desværre ikke en dyt forstand på computere. Er cookies ikke noget man putter i kagedåser og bliver tyk af?!?!:o)

  Knus og nyd det pragtfulde weekendvejr

 3. TANTE GRØN siger:

  YES!!!

  Jeg kom igennem til dig, Jesper.

  Jeg bliver ellers smidt af på mange andre blogs. Denne besked popper op: “Input error. Cookievalue is null for Form Restoration.” Hvad dælen mon det er for noget. Ja, nu udstiller jeg min totalt pinlige uvidenhed i cyberspace, men jeg savner altså at kunne “tale” med mine blogvenner.

  Småkageværdien er nul….hrmpf<^*¤*x<???

  Knus

  • Jesper siger:

   Selvfølgelig er der huld igennem til mig :-D

   Min blog køre et andet system (WordPress) end de fleste andre haveblogs (Blogspot).
   Det betyder at jeg selv kan bestemme det meste og selv løse problemerne i ‘”maskinrummet”.

   Jeg har ikke en løsning uden det bliver teknisk, så det eneste hjælp jeg har kunnet finde er:

   1) Before attempting to Login in Make sure the “Remember Me” Checkbox is UNTICKED
   2) Make sure you are running the latest version of your browser, if not, upgraded it.
   3) Make sure you REALLY have cleared both your COOKIES and CACHE (http://www.wikihow.com/Clear-Your-Browser's-Cache) and (http://www.wikihow.com/Clear-Your-Browser's-Cookies)
   4) If you use IE8 or IE9 try pressing the compatibility button (at the end of the address bar) when you’re on your blog page.
   5) If all those fail, try installing another browser to see if that works eg Firefox, Chrome, Opera etc We recommend Google Chrome as it’s the fastest and most secure browser.
   6) Check that you have 3rd Party Cookies Enabled
   7) Check that your Virus Scanner, especially Kaspersky is not blocking ANY google code/sites
   8) Check that your Firewall is not blocking any Google code/sites

 4. Fru Friis siger:

  Hvor er det smukke billeder Jesper, og hvor var det godt at du lige indskød bemærkningen om at bruge piletasterne, – så fik pelagonien nemlig blomster ;o)

  Trompetfanfaren er helt fantastisk og hvad har du af stativ under klokkeranken, er det blot bambuspinde eller noget mere ekslusivt??

  Endnu en skøn sommerdag er igang derude, så ha’ en herlig dag :)

 5. Lisbeth Klastrup siger:

  Fantastisk med alle de smukke blomster, især de skønne engletrompeter.
  Tak for synet :-)

 6. TANTE GRØN siger:

  Kære Jesper:o)

  Nåååeh………….øøøøh……….hva`?!?!?!?! Tusind tak fordi du gav dig tid til at hjælpe en stakkels gammel computeruforstandig tante:o) Virkelig sødt af dig. Dejligt at du kører et andet system, så jeg kan komme i kontakt med dig:o)

  Håber snart jeg får besøg af een med lidt mere teknisk forstand end mig, for så vil jeg flux bede vedkommende om, at hjælpe mig med at løse blog-kommentar-problemerne i mit “maskinrum”.

  Idag står den på et knokleprojekt i haven. Heldigvis kommer der en bomstærk gør-det-selv-handy-woman og hjælper mig med alt det tunge og gravearbejdet. Skal forsøge at danne et vildnis om til to lange staudebede. Går konstant med et billede af lange engelske borders i hovedet. Borders hvor der er plantet i store grupper og med plantesymmetri. Ja, jeg ER tosset:o) Det vil tage mange år, før bedene bliver som jeg drømmer om, men dejligt, at man kan få plads til flere planter…………jeg har jo ikke ret mange, Jesper…..host host!!!!

  Hvad skal du lave i Niarn idag?
  Knus

 7. Nette siger:

  Underskønne billeder Jesper!

  Jeg kan kun anbefale at folk dobbeltklikker på billede 1 og tager alle billederne i stort format, for det gør en kæmpeforskel. Så kan man rigtigt se, hvor dejlige billederne er. De 2 store krukker med Heliocrysum (er det ikke sådan den hedder?) er fantastisk dejlige. Dem kunne jeg vist godt bruge, men de koster jo en mindre – for ikke at sige større – formue. Hvor har du dog fundet dem?

  Jeg glæder mig til det bliver vinter, så jeg kan få lidt strøm-info ;-)

Skriv en kommentar