Jeg har lagt en del Tulipanløg, Krokus og liljer.

Her er et par billeder af dem jeg har lagt i græsplænen, under det Japanske Kirsebærtræ.
Spændt på om de er lagt for dybt…nu må vi se..
Jeg syntes det gik ret godt med at lægge græstørvene ned igen.

Så har jeg lagt en del Negrita Tulipanløg i de store Whiskytønder.

Glæder mig allerede til forår !

6 kommentarer til “Lægning af forårsløg”

 • Frøskuffen says:

  Det kan jeg godt forstå !!

  Men hvorfor lagde du græstørvene på plads igen, når du nu lige havde fået lavet denne smukke skarpe kant rundt ? Træet ville også have bedre af at stå uden.

 • Madam Bæk says:

  Da vi for nogle år siden lavede et højbed i surbund, var der en del tulipanløg på stedet. De blev liggende og ovenpå kom 40 cm spagnum. År efter år er mine tulipaner spirng green kommer op selvom de nu ligger mere end en halv meter nede. Derfor tror jeg ikke, at du skal være bekymret for dine løg.

  Ha’ en dejlig aften.

 • Bente says:

  Jeg tænkte lige som frøskuffen ang. det med at lægge tørvene på igen. Hvis du ikke ønsker bed – men måske noget andet – kan jeg anbefale trædebregner, husfred eller anden grøn bunddække. Den vil så flyde sammen med græsset og så er du helt fri for at fjerne græs helt op til træet. Hallo det er da smart? Det ser fantastisk ud, hvis man er til det selvfølgelig.

 • Nette says:

  Kære Jesper

  Det bliver meget flot til foråret, er jeg overbevist om. Jeg havde 100 – 150 løg i den del af min græsplæne, som nu er lavet om til mit nye påskeægbed. Jeg havde ikke selv lagt dem. Det var alle mulige forskellige påskeliljer, pinseliljer, perlehyacinter, krokus osv. Det så helt fantastisk ud om foråret, men jeg kunne jo ikke slå græsset, før løgne var visnede ned, så den del af græsplænen så herrens ud til hen i juni. Med mindre du selvfølgelig blæser på løgnes overlevelse og slår græsset alligevel, må du affinde dig med at se på nedvisnende løg i et stykke tid. Det kan selvfølgelig være, at der er så mange andre vidunderlige ting i din have til den tid, at man ikke lægger mærke til det. Mit hjerte banker for blomsterenge, så hvis min have var den del større, ville jeg nok udlægge et stykke af den til eng :-)

Skriv en kommentar

Søg
Arkiv
Claus Dalby