Nyt legetøj

Til jul var jeg så heldig at få et videohovede (Manfrotto 701HDV) til mit kamerastativ.

Legede lidt med det i dag, men der er ikke voldsomt meget at filme…

Egenligt er det bare en lille test og ikke noget jeg havde tænkt at offentliggøre…men et eller andet skal jeg jo fylde min blog med :-)


Tags: , , ,

17 svar til “Nyt legetøj”

 1. Uh hvor det kribler for at komme rigtigt i gang i haven i år når man sådan ser havebilleder/film. Det hele står klar og venter bare på at den sidste tid med mulighed for vinter skal gå.

 2. Landliggeren siger:

  Da egentlig ikke noget dårligt at fylde bloggen med ;-). Jeg nød i hvert fald rundturen :-)

  Ha´en god aften
  Birgitte

 3. Bente siger:

  Dejlig rundtur – og din stige er så fin!! Hold op et stort oliventræ du har!
  Tak for turen

 4. Fru Friis siger:

  Hej Jesper. Det var da noget hyggeligt fyld, du der fik lavet. God fornøjelse med videodimsen, jeg glæder mig til mere… :o)

 5. TANTE GRØN siger:

  Kære Jesper,

  Tillykke med dit nye legetøj. Det var skønt med en rundtur i dit orangeri. Og så var det rigtig godt filmet….dejlig roligt og behageligt at kigge på.

  Jeg har været i haven idag og det var en sand lise for sjælen. Vi har haft en af de sjældne og højt skattede vindstille dage her ved Klisterkanalen. Nu er jeg næsten færdig med at klippe visne stauder ned og det pibler op af jorden. Dagens største overraskelse var at se en fuldt udsprunget perlehyacint.

  Kunne også godt bruge noget nyt legetøj i form af en mindre gravko eller noget. Næste projekt bliver at få fjernet en frygtelig masse efeu, der er ved at løbe et meget forbudt sted hen. Der er tale om rigtig meget efeu….puha det bliver een, der hiver tænder ud. Men det hårde arbejde tjener et godt formål. Der skal nemlig plantes 8 træklatrende roser, når jorden er ryddet.

  Det glæder mig meget, at du i dit forrige indlæg skrev, at du VIL komme på havebesøg til sommer, Jesper. Det SKAL bare blive til noget….om jeg så skal hente dig på cykel:o) Hvis du er mest til løgvækster, bliver der også meget at kigge på til forår, da jeg har lagt så mange løg, at jeg er helt flov over det. It`s up to you, dear:o) Du kan selvfølgelig også bare komme to gange:o

  Knus fra havebumsen

  • Jesper siger:

   Det lyder til at der er nok at gøre i din skønne have.
   Du er sej sådan et give den gas her om vinteren..
   Jeg får ikke gjort så meget i haven (som jeg burde)

   Uha det er fristende at komme og se alle dine Tulipaner når de står i blomst !
   Flov skal du skam ikke være…jeg har i år lagt nogle hunrede stykker i min lille have.

   Nu vil jeg ud at give den gas… !

 6. Nette siger:

  Kære Jesper

  Tak for rundturen. Det ser fint og ordentligt ud og alting venter øjensynligt bare på foråret. Også jeg sad og tænkte på, at det var et dejligt tempo, videoen kørte i.

  • Jesper siger:

   Hej Nette

   Jeg glæder mig til at filme, når det sådan rigtigt bliver forår og alle Tulipanerne blomstre – og så vil jeg gøre det i et stille tempo

 7. Madam Bæk siger:

  Tillykke med det nye legetøj. Ja, man kan jo blive helt høj af, at komme ud og prøve det – virker det? Det er jo altid spændende. Jeg er vild forelsket i din stige. Kan lige se den for mig fyldt med pelargonier.

  Ha’ en dejlig aften :-)

  • Jesper siger:

   Ja det virkede..
   meget lettere at panorere med, så det ikke hakker alt for meget.
   Resten er vist bare øvelse.

   Den stige er ret populær her i blogland :-)

 8. TANTE GRØN siger:

  Kære Jesper,

  så er du hermed inviteret til tulipanfestival i Udkantsdanmark:o) Så inviterer jeg også de andre medlemmer af “banden”…. SÅ ruller jeg den røde løber ud og SÅ skal vi hygge os og snakke blomsterlatin:o) Deal?
  DET VIL JEG GLÆDE MIG TIL! Det er så vigtigt at have noget at glæde sig til….ikke mindst på en stormfuld og skummel dag, hvor regnen bare pisker ned og mine stakkels duer bliver søsyge af at dingle frem og tilbage oppe i dueslaget.

  Synes også DU er sej, at du ville ud og give den gas. Jo mere nedklipning, oprydning, beskæring, ukrudtsbekæmpelse etc vi får ordnet nu, jo mere tid får vi til at lege med frø til foråret.

  Hav en god dag i et forhåbentligt lidt mere havetossebarmhjertigt vejr.

  Knus

  • Jesper siger:

   Hej Tante

   Det lyder hyggeligt med sådan et arrangement…er dog ikke så stærk i blomsterlatin :-D
   Og jeg vil glæde mig til at se alle dine Tulipaner…

   Sikke et blæsevejr…men nu kigger solen heldigvis forbi
   Jeg håber der også er sol i din have, der skinner solen vel altid?

 9. TANTE GRØN siger:

  Jamen så trommer jeg alle I bøllespirer sammen til tulipan-tamtam, Jesper:o) Jeg er nu heller ikke den stærkeste i blomsterlatin, men vi kan jo også kommunikere på jysk, ikke?

  Jeg er lige kommet ind fra haven med MEGET røde ører. Ikke fordi jeg blev flov derude, men fordi kulden var ved at fryse mine ører af. Nu blev jeg færdig med at klippe de sidste stauder ned,- fik tvunget nogle rosengrene til jorden, fik beskåret lidt småtræer og sidst men ikke mindst givet duer og havens småfugle birdie-namnam:o)

  Ja, her skinner solen selvfølgelig altid:o) Og hvis vi havde cykelstier, er jeg sikker på, at der altid ville være medvind:o)

  Nej, du kan tro vejret kan være barskt heroppe. Vestenvinden kan være aldeles ubarmhjertig. Måske blæser det ikke mere end andre steder i landet, her er måske bare ikke så meget læ:o)

  På glædeligt gensyn til foråret

  Knus

Skriv en kommentar