Lidt flere billeder… og i slipper nok ikke for flere billeder, efterhånden som de springer ud :-)

3 kommentarer til “Flere billeder af Dahila-bedet”

 • Monica siger:

  Underbara bilder! Fantastiska färger – augusti är en härlig månad.

  /Monica

 • TANTE GRØN siger:

  Kære Jesper:o)

  Jeg er glad for at du viser flere underskønne dahlia. Og jeg har bestemt ikke lyst til at “slippe for” at se flere skønne dahlia- billeder i fremtiden :o) Jeg ELSKER dahlia og forbinder dem altid med min blomsterglade bedstemor, som havde lange lange rækker af gladiolus og dahlia i forbindelse med hendes kæmpestore køkkenhave. Hvis jeg kunne, ville jeg smøre hele sensommerhaven ind i dahlia, men dels har jeg ingen ledige plantehuller, dels er det dræbersneglenes yndlingsspise og dels kan jeg ikke vinteropbevare dem. Så jeg er glad for at kunne nyde synet af dit bugnende dahliabed. Sølle 3 dahlia er det blevet til i min have denne sæson….c` est tout!

  Uhm, duften/lugten af dahliastilken, når den klippes over og kommes i en vase er en vidunderlig sensommer og efterårslugt. Ikke at jeg længes efter efterår…bestemt ikke. Det eneste gode ved efteråret er, at jeg så får mere tid til haveblogdyrkning igen:o)

  Skulderen er ikke helt på plads, men det går meget stærkt fremad nu Jesper. Tak for din omsorg. Ja, jeg må indrømme, at jeg nok haveknokler lidt rigeligt engang imellem. Gid man kunne vinde den MILLION I LOTTO altså. Så skulle der flux blive ansat en gartner nogle timer om ugen:o) Ja, drømme er der nok af, og de koster heldigvis ingenting, vel?

  Tak for tippet om Vennelyst i Kbh. Lyder lige som noget for mig:o) Det må jeg huske, når jeg kommer på de breddegrader.

  Hav en dejlig sensommer.

  Mange solskinshilsner fra en tropisk Limfjordsø

  • Jesper siger:

   Heeeej Tante !

   Godt at høre fra dig og at det går den rigtige vej.
   Ikke sjovt når kroppen siger fra…

   Jeg skal nok blive ved med at tage billeder af mine Dahlia.
   Sikker på at du ikke lige kan “skrue” en enkelt eller 5 ned?
   Jeg har aldrig tænkt på hvordan Dahlia dufter.

   Nu vil jeg ud at plukke et par stykker mere…

   Hilsner fra Jesper

Skriv en kommentar

Seneste kommentar
 • Fru Friis til Roser 2017
  14. november 22:53
  Hyggeligt at du vender tilbage på bloggen igen. Og hvilke herlige roser du kan vise. De ser vel nok sunde…
 • Jørgen til Roser 2017
  2. november 23:50
  Flotte roser - dejlige sommerminder fra en våd regnfuld sommer. (Roser kræver 3 ting for at lykkes gødning, vand…
 • Dorte Johansen til Forår i orangeriet
  13. februar 22:54
  Hej Jesper ☀️ Jeg er ny i dette forum og også spritny ejer af et junior orangeri ☀️, så…
 • Tine til Roser til Sankt Hans
  24. juni 11:03
  Hvor er dine rosenbuer smukke. Hvad hedder den lyserøde klatrerose på billedet? Den er jo helt fantastisk. Jeg er selv…
Søg
Arkiv
Claus Dalby