Tillykke Claus Dalby !

Jeg er stort set hver dag inde på www.ClausDalby.dk for lige at se om der er kommet et nyt indlæg og det er der ofte !

På hans blog har jeg mødt et par andre haveglade mennesker, bla. Tante Grøn og hendes mand John, Inga og så Paw, som jeg alle har mødt i “den rigtige verden”.

For noget tid siden begyndte vi alle 5 at lægge skumle planer for hvordan Claus skulle hyldes når han rundede 1 million besøgende. Inga skrev et par flotte vers og der blev bestilt en buket hos Frøken Iberis.

I fredags kom så dagen hvor vi alle ville overraske Claus i Skagen.
Desværre blev jeg forhindret i at deltage, men de andre 4 udførte missionen perfekt og Claus blev meget overasket og glad !
Claus lavede selv et blog indlæg hvor han fortalte om overraskelsen og hvor han viste nogle flotte billeder af  den meget smukke buket/pokal, samt et billede af de 4 andre givere…
Men der mangler et billede af den overrasket modtager og det kommer så her:

Claus Dalby
I dag runder Claus Dalbys blog så de  1.000.000 besøgende.
Et imponerende tal.. men jeg er endnu mere imponeret over at Claus hver eneste dag skriver på bloggen også selvom det er vinter og der have mæssigt ikke er så meget at skrive om.
Claus giver en masse inspiration og viden til alle os besøgende og det helt uden at tage sig betalt for det.
Mange tak Claus for din fanatiske blog og nyd nu champagnen !

Tags:

13 svar til “Tillykke Claus Dalby !”

 1. Claus Dalby siger:

  Kære Jesper – tak, fordi du altid er så opmærksom. Kh Claus

 2. Vivik siger:

  Det var rigtig sødt af jer alle, at tænke på Claus Dalby. 1.000.000 besøgende er trods alt en del :-)

  Hilsen Vivik

 3. Zep siger:

  Jeg istemmer.

  Hjerteligst

 4. Inga siger:

  Kære Jesper.
  Endnu engang er du manden, der har styr på tallene. Bare du havde stillet op til folketingsvalget, for der mangler de tilsyneladende én, der har styr på tal:D)
  Kærlig hilsen Inga

 5. Bente siger:

  Fantastisk flot gået Jesper.
  Jeg er ikke selv blogger endnu og var slet ikke klar over, at ens kommentarer sådan blev talt!
  Det må jeg vist se at blive, altså blogger, så jeg kan vise lidt billeder fra min have også. Meeeen det kræver vist lidt indsigt i blogverdenen. Det må blive til efteråret, når haven ikke kræver mig.

  • Jesper siger:

   Næææ, tror også det er mest normalt mand selv holder øje med den slags, hvis man da interessere sig for tal. Men Claus har været så flink at tilmelde sig Blogtoppen.dk hvor man så kan følge antallet af besøgende
   Ja ! Kan du så se at komme i gang med at blogge! :-) Det kan varmt anbefales og jeg tror der er mange der gerne vil hjælpe dig i gang..

 6. TANTE GRØN siger:

  Mission accomplished, Jesper:o) :o)

  Ja, Claus` flammebed var det perfekte sted til hvisken og tisken og skummel million-overraskelses-angrebs-planlægning, ikke? Tænk om Claus` orange dahlia havde haft ører:o)?!?!?!?!? Og tænk om hans mørke kvan havde kunnet tale??:o)

  Ruskumsnuskvejrsknus fra en flammebeds-kumpan

 7. Nette siger:

  Hvor ER I dog alle helt fantastiske! Claus fortjerner stor hæder. På blognydernes vegne tusind tak, fordi I markerede dagen! Sikke da nogle dejlige rævekager I fik bagt blandt det brændte.

 8. TANTE GRØN siger:

  Godt rævekagerne ikke brændte på i Claus` flammebed, søde Nette…..håhår:o)

  Stormomsuste knus og pip pip hurra for dejlige blogvenner:o)

 9. Ulla Mullis siger:

  Det var utroligt fint af jer at overraske Mester selv på denne finurlige måde, og skægt at det virkelig lykkedes at “overmande” ham. Han fortjener virkelig stor tak for den kæmpe inspiration og informationskilde han giver og er på sin blog og det fik I afleveret med pomp og pragt. Tak for det.

  Ulla

 10. Hanne i haven siger:

  Jeg synes også at det var helt utroligt sødt af jer, at overraske ham på den måde. Jeg kan lige forestille mig, hvordan han havde det, da han troede at I havde taget fejl af hans fødselsdag :-D
  Og det er simpelthen helt vildt med så mange besøgende på hans blog. Men den er godt nok også værd at besøge tit. Jeg fatter ikke hvor han får energien fra… men jeg nyder at han har den :-)

 11. Madam Bæk siger:

  Det er utroligt hvad der sker, når man er fraværrende i nogle få uger. Hvor er det bare godt gået de damer og herre. Jeg gad godt have været fluen på væggen, da I overraskede Claus. Tillykke til Claus med det flotte tal.

  Ha’ en dejlig aften ;-)

Skriv en kommentar