Så kom Maj

Nu er det for alvor blevet forår i kolonihaven.
Der sker noget nyt hver dag.

I dag så jeg de første Mælkebøtter blomstre, samt Bellis i blomst.

Det kan hellere ikke vare længe før alle mine nylagte Tulipaner blomster…Det glæder jeg mig til.

Tags: , , , , , , , ,

6 svar til “Så kom Maj”

 1. Bea siger:

  din rosebue er en drøm og jeg gleder meg virkelig til å se den ‘blomstre’..

  jeg er selv nabo til en kolonihave i Hjørring, og har beundret ung som gammel for deres arbeide fra tidlig forår til sen på efterår med sine hager.. men så er også Danmark unik vedr. disse haver.. der finnes kolonihaver i Norge men her i min fødeby er der ingen sådane.

  det er en ting der undrer mig; at I dansker er så glad for mælkebøtter..

  den vokser vildt og uhemmet langs norske vejer og i vores haver.. vi kan egentlig ikke utstå den.. :)

  tak for dejlige bileder.. jeg nyder de til fulle :)

 2. Hep hep…..det bliver fantastisk med dit tulipanflor Jesper :0)

 3. Jesper siger:

  Hej Bea !
  Jeg glæder mig også til de blomster.
  De er nu 3 år og for første år vokset helt sammen.

  Jeg har ikke helt styr på hvor kolonihaver stammer fra, men tror det er noget typisk dansk. Vores haveforeningen er faktisk ikke sådan en typisk dansk kolonihave med Dannebro og lave hække. Vores haveforeningen er noget mere “langhåret” og man må gøre en masse ting som man ikke må i en typisk dansk kolonihave. Derfor må jeg også have min vindmølle (Som jeg mangler at lave et blog indlæg om…)

  I Danmark tror jeg også langt de fleste betegner mælkebøtten som ukrudt. Personlig synes jeg den er pæn, men fjerner alle dem jeg kan.

  Dejligt at du nyder mine billeder !

 4. WoW…det ser rigtig godt ud med alle de tulipaner og rosenbue gangen er smuk.
  Glæder mig til at se den når roserne springer ud.
  Flotte billeder du tager…:-)
  Jeg har gamle billeder fra dengang min oldemor besøgte sin søster i Danmark og de var ude i deres skønne kolonihave på Amager.Dette må have været ca. 1920.
  I Norge snakkede de meget beundrende om de danske kolonihaver, så ja de var helt sikkert i Danmark først.

  Hej fra Lisbeth i Hals

 5. Anonym siger:

  For en flott plass du har der:) Og gleder meg til å se de rosebuene i blomst. Kunne godt tenkt meg slik ebuer selv, men aner ikke hvor… Men har et par store prosjekter som skal bli ferdig i år, og når det skjer så kan det hende jeg finner en plass… Takk for inspirasjon:)

 6. Jesper siger:

  Hej Lisbeth
  Tak for ros.
  Jeg tror også det er noget typisk dansk. Mener det var en mand fra Aalborg der fik ideen til at dem der ikke havde så meget skulle have et sted at dyrke grønsager og komme ud at få noget “frisk luft”.

Skriv en kommentar