Mit Junior Orangeri fylder 1 år

I dag er det så 1 år siden mit Junior Orangeri stod færdigt.
Det fejre jeg med et par billeder af drivhuset fra i dag.

Jeg er utrolig glad for mit mini orangeri.
Kan kun anbefale et drivhus i den form, det giver nemlig en rigtig stor rumfornemmelse. D

Se opførelsen af mit drivhus her:

Drivhus under opførelse – part 1
Drivhus under opførelse – part 2

Drivhus under opførelse – part 3

Billeder fra i dag:

12 svar til “Mit Junior Orangeri fylder 1 år”

 1. Linda siger:

  Gratulerer med dagen:) Skjønner godt du er gald for drivhuset, det er jo kjempeflott:) Klem

 2. Lisbeth siger:

  Tillykke med årsdagen, jeg kan godt forstå du er glad for det, det er flot og stemningsfuldt. Jeg drømmer også om sådan et fordi det har indgang fra siden og det betyder at det vil kunne stå op ad husmuren dér hvor jeg har mit lille drivhus nu – det er fint med takker på taget.

 3. Det er et rigtigt sødt og fint væksthus, sådan et ønsker jeg mig også men indtil videre må jeg holde min store have med sommerblomster alene med det jeg kan dyrke i vindueskarmene.

  Mange forårshilsner fra Fejø.

 4. Hej Jesper du har spurgt efter flere billeder af mit væksthus.
  Jeg kan og også en lidt gammel hjemmeside hvor du kan se en del.
  Den er ikke opdateret da jeg vil droppe den.
  Men der er findes mange billeder fra Væksthuset.
  Men du har da et super hus selv.
  Jeg er på vej i haven men senere vil jeg osse lidt mere på din side :-)
  Hanne

 5. Ninni siger:

  Gratulerer med ettårsdagen! Drivhuset ditt er så vakkert, jeg liker spesielt godt den formen. Spirene på taket, de sorte rammen, ja – det er helt perfekt i mine øyne :) Så fint å se i linkene du la ut fra oppførelsen!

 6. henriette siger:

  Kære Jesper, tillykke med dagen :) Hvad andet kan jeg sige..

  Min misundelse er afgrundsdyb, men på den gode måde selvfølgelig :)

  Tak for billederne, specielt er jeg vild med liljerne på toppen af glastaget. Lige noget for mig der elsker de engelske ideer, som også handler om de sortlakerede hoveddøre og gitterværker de har derovre. Sjovt, for jeg er generelt ikke til det sorte, hverken i tøj eller indretning, men på huse er det så smukt syntes jeg.

  Nå, men dejlig søndag til dig derovre i det jydske.
  kh Henriette

 7. Jesper siger:

  Mange tak for alle lykønskningerne !

  Hanne jeg har nu været inde på http://www.josefsen-net.dk/, men jeg kan ikke få den side der hedder “DET GAMLE VÆKSTHUS” til at virke?

 8. Et forsinket tillykke Jesper :0) Kan godt forstå det må fejres….fantastisk orangeri…..tak for billederne det bliver spændenede at følge med i takt med at det bliver mere og mere frodigt derinde :0)

 9. Bea siger:

  Tillykke med dagen:) du har verdens smukkeste miniorangeri… å som jeg ønsker mig et sådant :))

 10. Jesper siger:

  Tak Frk. Solhat og Bea !

 11. birgit siger:

  Hej Jesper

  Jeg er helt vild med dit orangeri jeg vil ha et til næste sæson. Pavilion danmark er dit vist fra synes jeg kan se det på rygningen. Men jeg har set jutlania også laver et ala dit her du set disse? tænker om de er okay og det du har mon er en mere luksus udgave af det.

 12. Jesper siger:

  Hej Birgit !
  Jeg har skrevet lidt om mit Junior Orangeri fra Pavillon Danmark og så Juliana Orangeri i en kommentar til dette indlæg: https://www.9haven.dk/nu-er-det-slut-pa-vinteren/
  Jeg er også utrolig glad for mit drivhus :-)

Skriv en kommentar