Is og frost

Frostbilleder i Januar.

Tags: , , ,

5 svar til “Is og frost”

 1. Hvor er det smukke vinter billeder du har taget der:-)
  Tak for kigget.

 2. Ja det er med at suge til sig af den smukke frost der klæder haven i denne uge. Smukke collager du har lavet nedenfor – og tak for fif og tips…….det kan være man skulle prøve sig frem når tiden er til det ;0)

  Knus Dorthe

 3. Landbohaven siger:

  Smukke vinterbilleder.
  Sød kat.
  Tak for kigget.

 4. TANTE GRØN siger:

  Kære Jesper,

  lige en vinterlig men varm hilsen fra Klisterkanalen, hvor temperaturen lige nu står på – 9, men det er jo meget koldere andre steder i landet, så jeg skal ikke pive:o)

  Sikke nogle smukke vinterstemninger, du har fanget. Jeg nød også dine videoer rigtig rigtig meget. Det er især smukt, når du lægger musik på. Så er det ligeså de små nakkehår rejser sig.

  Håber vores små plantedarlings hygger sig under deres tykke hvide snetæppe. Med de frostgrader vi har, skal vi være glade for at der er kommet sne, der kan isolere og holde på jordvarmen. Og smukt ser det jo ud.

  Håber du hygger dig med lidt blomster indendørs. Det gør jeg! Det er et must med nogle perlehyacinter, hyacinter, narcisser og grene til drivning her i vintertiden. Lige nu har jeg en stor gulvvase stående i køkkenet, med en kæmpemæssig stor buket mirabellegrene, der sender deres søde forårsduft ud i hele rummet. Og så er de bare så graciøse, lette og poetiske de små hvide blomster.

  Vinterlige men hjertevarme hilsner fra det kolde nord

Skriv en kommentar