Billeder af min vestvendte terrasse.
Syntes selv terrassen er rigtig hyggelig og sikkert også den skønneste :-)

3 kommentarer til “Den hvide vest terrasse”

 • Deborah says:

  Først og fremmest – hvor ser din terrasse skøn ud. Lige sådan en, jeg kunne drømme om. Det får jeg nok ikke, men har heldigvis to altaner, hvor jeg har masser af blomster. Eller lad mig sige det sådan – så mange jeg orker, samt krydderurter. Jeg har petuniaer i altankasserne i år, men de er noget kede af det, med gule blade. Jeg mistænker, jeg har givet dem for megen gødning? Dine ser jo ud til at trives fint.

  • Jesper says:

   Hejsa
   Jeg har ikke givet mine gødning før nu…og det er på høje tid, for mine er noget lyse i det.
   Syntes det er svært at se om det er for lidt eller for meget gødning der er problemet?

 • Hanne says:

  Dejlige stemningsbilleder fra din have. Hvor er der flot :-)
  Og jeg fandt Pikachu ;-)

Skriv en kommentar

Søg
Arkiv
Claus Dalby