Billeder første forårsdag

Det har i et par dage været forårsvejr og nu siger kalenderen det også:

Det ER forår !

Så længe det vare…for i weekenden kommer der igen frost.

Tags: , , , , ,

3 svar til “Billeder første forårsdag”

  1. Nette siger:

    Hvor ser det dejligt ud! Og på billedet ser glassene i orangeriet nypussede ud! Jeg fatter ikke, hvad det er med jer i Aarhus. Alle forårsvæksterne blomstrer. Mine krokus er f.eks. kun 3-4 cm oppe af jorden. Ingen blomster endnu. Det eneste som blomsterer hos mig er vintergækker og erantis. Faktisk bor jeg mindre end 1 km fra havet, så her skulle da også være lunt.

  2. Flora siger:

    Super dejlige billeder – NU ER DET FORÅR!!! :-)

  3. Bente siger:

    Tænk jeg synes det var lysegule krokus du plantede der langs hækken. Så jeg husker forkert. Mine krokus er heller ikke kommet så langt, klimaet må være mildere hos jer.

Skriv en kommentar