Billeder 23. august

I morges var jeg ude at lufte kameraet.

Det går ok i haven, men den har ikke godt af alt det blæst og slagregn.
Desuden synes jeg også nogle af mine planter og blomster er noget lyse og blege i det.
De skulle nok have haft noget mere gødning, selvom de havde fået langtidsgødning (Basacote).

Jeg har ikke fået billedtekster på endnu – det kommer i morgen, hvis jeg ellers får tid… Da jeg kender en der bliver 30 år..

7 svar til “Billeder 23. august”

 1. Eva siger:

  Blomsterne kan nok bedre lide solskin. Det kan jeg også!

 2. Tante Grøn siger:

  Hej Jesper!

  Det var rigtigt hyggeligt at møde dig:o)
  Har været inde og snuse på din blog. Sikke en himmelsk oase, du har formået at skabe. RESPEKT!
  Spændende fotoeksperimenter du har lavet. Giver en fantastisk dramatisk, flot og kunstnerisk effekt.

  Mange regnvejrshilsner fra en blomstertosse,
  TANTE GRØN

  • Jesper siger:

   Hej Tante Grøn !

   Ja det var rigtig hyggeligt og “sjovt” at få sat ansigt på dig :-)
   Og det var en rigtig god dag!

   Tak for ros :-)

   Det er sjovt hvad man kan med et kamera og så Photoshop..hvis man bare mestrede begge dele.
   Jeg har nok med bare at lære mit nye spejlreflekskamera at kende.

   Hilsen ham den anden blomstertosse :-D

 3. Tante Grøn siger:

  Hej Jesper!

  Jeg tilslutter mig din bøn til vejrguderne: Please, lad det ikke blive efterår endnu:o) Jeg prøver krampagtigt at holde fast i sommeren rent blomstermæssigt, og NÆGTER at overgive mig til planteskolernes og supermarkedernes efterårs-asters, pyntekål og pyntegræskar. På den måde forsøger jeg rent psykolog at snyde migselv til at tro, at efteråret er meget længere ude i fremtiden , end det rent faktisk er. Jeg er een af dem, der har lyst til at drage sydpå sammen med trækfuglene, her når det sætter ind med mørke, regn og rusk. Ned til solen, varmen og blomsterne.

  Er helt vild med dine rosenbuer. Hvad hedder de roser, der så frodigt og smukt vokser op ad dem? Drømmer selv om sådan en rosenbue-pergola….ja, havedrømme, er der nok af:o) Det kniber mere med cool cash, plads og tid:o)

  Hav en dejlig regnvejrsdag. Om ikke andet, så er det supergodt plantevejr:o)

  TANTE GRØN

  • Jesper siger:

   Normalt ELSKER jeg blæsevejr i kolonihaven, da jeg har en vindmølle der laver strøm. Men natten til tirsdag gik den i stykker og siden har det jo blæst som jeg ved ikke hvad… Helt unødvendigt meget. Alt skal jo bindes op eller stilles ind i læ. Nej lad os dog få sommeren tilbage!

   Cool cash er der heller ikke meget af her…men jeg har lige i gave fået 30 (!) roser fra Rosenposten til et stort nyt rosenbed. Det skal anlægges her i efteråret og der skal nok komme billeder af det.

   Da du nu kommentere mine rosenbuer, vil jeg lave et nyt indlæg om dem i morgen her på bloggen :-)

 4. Tante Grøn siger:

  Hej Jesper!

  Sødt af dig:o) Det indlæg vil jeg glæde mig MEGET til. Glæder mig også til at følge med i anlæggelsen af dine nye rosenbede. Skønt at have et nyt haveprojekt at se frem til, og vidunderligt hvergang en havedrøm går i opfyldelse:o)

  Ak og ve…mange af mine slyngroser fik knækket nye lange skud af i den…..beep…stormende kuling, vi har haft “fornøjelsen” af de sidste dage. Men jeg har jo kun migselv at takke for det, da der jo er noget, der hedder “rettidig omhu”. Idag er det vidunderligt stille….stilhed efter stormen.

  Mange hilsner,
  TANTE GRØN

Skriv en kommentar