Avisartikel om mig som haveblogger

I går var der en avisartikel om mig som haveblogger i bla. Århus Stiftstidende.
Sjovt sådan at få besøg at en journalist og en fotograf i kolonihaven.

Desværre syntes jeg at  tidspunktet for interviewet ikke var så heldigt når det angår billederne, da det var lige da Tulipanerne var afblomstret og før roserne var sprunget ud.

Så er der vel altid nogle ting der er sat på spidsen?
Det er også en misforståelse at jeg sætter pris på afblomstret blomster :-)

Jeg håber det sætter lidt fokus på os havebloggerer.

Læs den her

Avisartikel om haveblogs

Tags:

6 svar til “Avisartikel om mig som haveblogger”

 1. Rikke siger:

  Wow! Sikke en flot artikel. Det er altid sjovt at se sig selv i aviser og blade. Min erfaring er også at journalister elsker skæve vinkler og ikke altid lægger vægten der hvor man forventer.

 2. Inga siger:

  Kære Jesper.
  Bare en lille hilsen fra mig for at fortælle dig, at det sandelig ikke kun er i Aarhus og nærmeste omegn, du er i avisen. Du er skam også i Ringkøbing-Skjern Dagblad, dvs De Bergske Blade, og de dækker et enormt stort område!
  Kærlig hilsen fra Inga

  PS: Jeg syntes, det var et godt stykke, så jeg lagde slet ikke mærke til de manglende blomster:-)

 3. TANTE GRØN siger:

  Kære Jesper.

  Rigtig fin artikel. Og jeg synes billederne af haven ser pragtfulde ud, selvom det var et, – for dig træls tidspunkt, – fotografen tog billeder på. Overskriften kan jeg også skrive under på, søde du. Det er altså et rigtigt lille paradis, du har fået skabt dig, Jesper.

  Nyd sommeren og dine dejlige blomster.

  Grønne hilsner og kærlige tanker

 4. Lisbeth siger:

  Jeg er sikker på at det sætte fokus på haveblogning og jeg synes også at det er en fin artikel. Jeg smiler af din kommentar til udsagnet om visne blomster, det er svært at blive gengivet 100% når en journalist også skal sætte sit præg på artiklen.
  Godt gået:-)

 5. Susan siger:

  Hej Jesper
  Sikke en fin artikel. Jeg blev så glad da jeg så det var dig :-) Jeg har skam haft besøg af selv samme journalist og fotograf, og er meget spændt på hvad hun skriver om besøget i min have. Men derfor havde jeg jo også hørt lidt om de andre bloggeres haver.. men ikke hvem I var.
  Jeg kan godt følge dig med dét med dine blomster – men hvor ser din have bare altid skøn og dejlig ud. Bestemt en fin artikel – og bestemt spændende læsning. Godt gået :-)
  Rigtig god sommer til dig.
  Hilsen Susan

 6. birgit siger:

  rigtig god artikel.Har også have i Viby, men kunne godt bruge lidt staldtips fra nogen der har lidt at byde på.

Skriv en kommentar