Blot et enkelt billede af springvands fontænen.

4 kommentarer til “Springvands engel og Allium”

 • Sikke fine omgivelser han er i. Lige nu er Prydløgenes tid :)

 • Hold da op hvor er han sød, mange af disse er ofte for meget….men ham her er lige som jeg kunne ønske i min have – farven kan jeg også rigtig godt lide. Bliver du træt af ham, overtager jeg gerne. Smukt med allium omkring!

 • Brit Rasmussen siger:

  Hej, jeg er igang med at anlægge en ny have og har været på jagt efter rosenbuer. Har ikke fundet dem nogen vegne. Det skal være præcis sådan nogle enkle som dem I har her på siden. Hvor kan de købes ??? jeg bor på sjælland.
  mvh Brit

 • Morten siger:

  Super smukt :-)

Skriv en kommentar

Seneste kommentar
 • Dorte Johansen til Forår i orangeriet
  13. februar 22:54
  Hej Jesper ☀️ Jeg er ny i dette forum og også spritny ejer af et junior orangeri ☀️, så…
 • Tine til Roser til Sankt Hans
  24. juni 11:03
  Hvor er dine rosenbuer smukke. Hvad hedder den lyserøde klatrerose på billedet? Den er jo helt fantastisk. Jeg er selv…
 • Brian til Lige før de små flytter hjemmefra
  15. juni 01:28
  fedt drivhus og fedt det bugner af planter !! og ja smart med stigen...men hvad skal du med ALLE de…
 • Anders til Rødlerspotter
  30. maj 11:03
  Hej har du flere lerpotter til bage så vil jeg gerne købe dem . Anders
Søg
Arkiv
Claus Dalby