Blot et enkelt billede af springvands fontænen.

4 kommentarer til “Springvands engel og Allium”

 • Sikke fine omgivelser han er i. Lige nu er Prydløgenes tid :)

 • Hold da op hvor er han sød, mange af disse er ofte for meget….men ham her er lige som jeg kunne ønske i min have – farven kan jeg også rigtig godt lide. Bliver du træt af ham, overtager jeg gerne. Smukt med allium omkring!

 • Brit Rasmussen siger:

  Hej, jeg er igang med at anlægge en ny have og har været på jagt efter rosenbuer. Har ikke fundet dem nogen vegne. Det skal være præcis sådan nogle enkle som dem I har her på siden. Hvor kan de købes ??? jeg bor på sjælland.
  mvh Brit

 • Morten siger:

  Super smukt :-)

Skriv en kommentar

Seneste kommentar
 • Fru Friis til Roser 2017
  14. november 22:53
  Hyggeligt at du vender tilbage på bloggen igen. Og hvilke herlige roser du kan vise. De ser vel nok sunde…
 • Jørgen til Roser 2017
  2. november 23:50
  Flotte roser - dejlige sommerminder fra en våd regnfuld sommer. (Roser kræver 3 ting for at lykkes gødning, vand…
 • Dorte Johansen til Forår i orangeriet
  13. februar 22:54
  Hej Jesper ☀️ Jeg er ny i dette forum og også spritny ejer af et junior orangeri ☀️, så…
 • Tine til Roser til Sankt Hans
  24. juni 11:03
  Hvor er dine rosenbuer smukke. Hvad hedder den lyserøde klatrerose på billedet? Den er jo helt fantastisk. Jeg er selv…
Søg
Arkiv
Claus Dalby